Blog aan m’n been

Het is stil hier op mijn blog. Al tijden heb ik niets geschreven en niets gepost. Het laatste bericht is al een paar maanden geleden. Ik weet dat ik geen verantwoording af hoef te leggen, maar ik doe het toch. (Natuurlijk)

Het is niet dat ik niets heb meegemaakt om over te schrijven en geen inspiratie heb. Ik ben het niet vergeten en het staat me ook niet tegen, maar ik heb mezelf weer eens te hoge eisen gesteld.

Ik vind dat als ik iets doe, ik het gelijk heel goed moet doen, anders kan ik het beter niet doen. Zo ook met schrijven: een kort artikel is geen goed artikel en verhalen zonder een moraal zijn slecht. Zo zijn er al een aantal beginnende artikelen in de prullenbak verdwenen.

Bullshit hรจ?!

Vind ik eigenlijk ook.

Daar baal ik van.

Ik heb mezelf voorgenomen, toen ik deze site begon, te gaan schrijven voor mijn plezier. Ik wil schrijven over wat ik leuk en niet leuk vind en ik wil schrijven wanneer ik wil. Ik heb een drukke baan en dit moet ontspanning zijn. Pur sang.

Dus. Bij deze. Je ziet wel wanneer er weer iets online komt. Misschien wel ineens tien berichten. Of nog even niets, want dat is ook goed :).

Een gedachte over “Blog aan m’n been

  1. Een heel toepasselijke titel hรจ. Ook wel een klein beetje dubbelzinnig ๐Ÿ˜‰. Maar verder zijn soms de kleinste dingen in het leven ook heel erg goed. Zo is dat ook met korte verhalen op je blog. Je hebt genoeg meegemaakt om over te schrijven ja, klopt. Heb je al eerder verteld hoe trots ik ben op hoe je alles oppakt en doet. Maar nu nog een keer op een plaats waar je het makkelijk terug kan lezen als je het even nodig hebt. Alles komt goed! Zo niet, dan toch.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s